Tintapatron töltés

Tintapatron töltése - Eger

 

Bár kínálatunkban megtalálod a nyomtatódba való utángyártott patront, szívesen feltöltjük tintapatronodat.

Miért nálunk töltesd fel?

Mert garantáltan a saját patronodat kapod vissza tőlünk.
Mert biztos, hogy 100% ban töltjük fel a patronodat és bizonyosan elégedett leszel, ha a tintapatron töltést választod. Mert prémium minőségű tintával töltünk.

Sőt: garanciát adunk neked!

Ha nem vagy elégedett a szolgáltatásunk minőségével, nem kérdezünk. Szó nélkül orvosoljuk azt, amit problémának tartasz.

 

Segítség töltés előtt, és után

Igyekszünk neked abban segíteni, hogy hosszabb életű legyen a tintapatronod. Ha ezeket a „szabályokat” betartod, kevesebbszer kell eljönnöd hozzánk tintapatron töltésre.

- Ügyelj arra, hogy a patronban mindig legyen egy nagyon kevés tinta, mielőtt   eljössz, tintapatront tölteni. Ha teljesen kifogyott az károsítja a tintapatront.
- Használd a patront rendszeresen. Akkor is nyomtass  egyet-kettőt két hetente, ha épp nincs mit, csak azért, hogy ne száradjon be.
- Ne érintsd meg az elektronikát kézzel: kárt tehetsz benne.
- Ne ragaszd le a fúvókát celluxal

 

Töltési áraink:

Az áraink bruttó árak, tehát ennyibe kerül, nincs rejtett költség

Fekete patron töltése: 2000 Ft

Színes patron töltése: 2000 Ft

 

Fontos tudnivaló tintapatron töltés előtt:

A tintapatron töltés 24 óra. Tehát ha 12-kor hozod be, másnap délre garantáltan készen van! Azonban lehetőséged van azonnali patrontöltésre is. Ennek felára 500 forint.

Minden megtöltött patronunkra DUPLA GARANCIA érvényes: Egyrészt minden patront színültig (100%-ig) töltünk. Másrészt s töltés napjától számított 10 munkanapig a töltési ár erejéig szervizelési, és pénz visszafizetési garanciát adunk! (A tintaszint kijelzésre, és a chipre ez nem vonatkozik.)

A töltés előtt minden patront szemrevételezünk. A töltött patron minőségét befolyásolhatja, ha esetleg már rossz állapotú, vagy beszáradt. Ha bármilyen komoly rendellenességet észlelünk, tájékoztatunk róla.

 

*A töltött patronok esetenként hibásan vagy egyáltalán nem jelzik a tintaszintet.