Szolgáltatásaink

Tintapatron töltés

Tintapatron töltése - Eger

Bár kínálatunkban megtalálod a nyomtatódba való utángyártott patront, szívesen feltöltjük tintapatronodat.

Miért nálunk töltesd fel?

Mert garantáltan a saját patronodat kapod vissza tőlünk.
Mert biztos, hogy 100% ban töltjük fel a patronodat és bizonyosan elégedett leszel, ha a tintapatron töltést választod. Mert prémium minőségű tintával töltünk.

Sőt: garanciát adunk neked!

Ha nem vagy elégedett a szolgáltatásunk minőségével, nem kérdezünk. Szó nélkül orvosoljuk azt, amit problémának tartasz.

Segítség töltés előtt, és után

Igyekszünk neked abban segíteni, hogy hosszabb életű legyen a tintapatronod. Ha ezeket a „szabályokat” betartod, kevesebbszer kell eljönnöd hozzánk tintapatron töltésre.

  • Ügyelj arra, hogy a patronban mindig legyen egy nagyon kevés tinta, mielőtt   eljössz, tintapatront tölteni. Ha teljesen kifogyott az károsítja a tintapatront.
  • Használd a patront rendszeresen. Akkor is nyomtass  egyet-kettőt két hetente, ha épp nincs mit, csak azért, hogy ne száradjon be.
  • Ne érintsd meg az elektronikát kézzel: kárt tehetsz benne.
  • Ne ragaszd le a fúvókát celluxal

Töltési áraink:

Az áraink bruttó árak, tehát ennyibe kerül, nincs rejtett költség

Fekete patron töltése: 2000 Ft

Színes patron töltése: 2000 Ft

Fontos tudnivaló tintapatron töltés előtt:

A tintapatron töltés 24 óra. Tehát ha 12-kor hozod be, másnap délre garantáltan készen van! Azonban lehetőséged van azonnali patrontöltésre is. Ennek felára 500 forint.

Minden megtöltött patronunkra DUPLA GARANCIA érvényes: Egyrészt minden patront színültig (100%-ig) töltünk. Másrészt s töltés napjától számított 10 munkanapig a töltési ár erejéig szervizelési, és pénz visszafizetési garanciát adunk! (A tintaszint kijelzésre, és a chipre ez nem vonatkozik.)

A töltés előtt minden patront szemrevételezünk. A töltött patron minőségét befolyásolhatja, ha esetleg már rossz állapotú, vagy beszáradt. Ha bármilyen komoly rendellenességet észlelünk, tájékoztatunk róla.

*A töltött patronok esetenként hibásan vagy egyáltalán nem jelzik a tintaszintet.

LED fényújságok

LED fényújság kiépítésével kapcsolatos igény esetén keresse fel üzletünket, ahol felsőfokú végzettséggel rendelkező szakember áll az Ön rendelkezésére.

 

IP kamera kiépítés

Vezeték nélküli kamerarendszerek otthoni és ipari használatra egyaránt!

 

Villanyszerelés

Villanyszereléssel, elektromos hálózat kiépítésével kapcsolatos igény esetén keresse fel üzletünket, ahol felsőfokú végzettséggel rendelkező szakember áll az Ön rendelkezésére.

Vízlágyító berendezés beüzemelése

Euro-Clear vízlágyító berendezés garanciális beüzemelése.