Yeelight Crystal LED Ceiling Light Mini
Yeelight Crystal LED Ceiling Light Mini
8 890 Ft

Yeelight Crystal LED Ceiling Light Mini

Világítás a kényelmednek megfelelően Mozgásérzékelő | Rovarbiztos kialakítás Magas színvisszaadás | Kettős érzékelő Javasolt alapterület 10 m2 vagy kisebb

8 890 Ft
Részletek

Otthoni üdvözlő fények
Ideális választás a folyosók és teraszok megvilágítására, a Crystal Mini tökéletes mikor hazatérsz. 25cm átmérőjű, gyönyörű kialakítású, amely rovarbiztos is. Beépített kettős érzékelőkkel és magas színvisszaadással automatikusan megvilágítja otthonodat, amikor emberek mennek el mellette.

Kétszenzoros lámpa

Nincs több tapogatózás a fények után hazaérkezéskor. A Yeelight Crystal LED Ceiling Light Mini egy Fresnel-lencsével és infravörös érzékelőkkel automatikusan bekapcsol, amikor észleli a bejövő embereket. 60 másodperc elteltével a fény automatikusan kikapcsol, ha nem észlel mozgást.

60 másodperc      150 cm

A Lámpa egy fényérzékelővel is rendelkezik, ezért automatikusan kikapcsol napközben, ezzel energiát takarít meg.

Rovarálló

A tornácok és erkélyek sok rovart vonzanak a nyár folyamán. Rovarálló kivitelével a Crystal Mini könnyen tisztítható és minimális karbantartást igényel.

Magas színvisszaadási érték

Ra90 színvisszaadási index értékével a Crystal Mini megragadja otthonod igazi, természetes színeit. Helyezd el a lakásban az útvonalak mentén, hogy a ruhák, bútorok, növények élénk színét láthasd.

Sokoldalú stílus

A Crystal Mini kicsi, karcsú kialakítása sokoldalúvá teszi otthonodat, mivel kompatibilis a különböző kortárs stílusokkal. A lámpa környezetbarát akrilüvegből készül, egyenletesen elosztott fényt biztosítva.

Minőségi kialakítás

A Yeelight Crystal LED Ceiling Light Mini nemcsak esztétikailag kellemes, hanem biztonságos is. A lámpa professzionálisan vezetékelt, egy védett, belső, bújtatott tokozással, a maximális biztonság és tartósság érdekében.

Adatlap
LED fogyasztása:
10 W
Ennyi wattos hagyományos világítást helyettesít:
100
LED élettartama:
kb. 30 000 óra
LED színtónusa:
hideg fehér
LED fényereje:
670 lumen
LED fejátmérője:
250 mm
LED színhőmérséklete:
5 700 kelvin
LED védettsége:
IP50
LED feszültsége:
AC220-240V
Tömeg:
740 g/db