Logitech BCC950 webkamera fekete
Logitech BCC950 webkamera fekete
69 900 Ft

Logitech BCC950 webkamera fekete

NAGYSZERŰ MEGOLDÁS KISEBB CSAPATOKNAK

Kisebb csapatok bárhol, bármikor indíthatnak saját videokonferenciát. A nagy felbontású, plug and play konferenciakamerával és kihangosítóval felszerelt BCC950 videokonferencia-rendszer remek választás kisebb helyiségekbe, illetve kisebb (1–4 fős) csapatoknak. Gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhető egy íróasztalon vagy konferenciaasztalon. A HD-videó és a kristálytiszta hang kiváló ár/érték arányt képvisel.

TELJES ÉRTÉKŰ, MINDENT TARTALMAZÓ KIALAKÍTÁS

Mindössze csatlakoztatnia kell a használathoz. A BCC950 a teljes kétirányú kihangosítónak köszönhetően széles sávú hangot biztosít, motorral felszerelt kamerájával pedig HD minőségű videofelvétel készíthető. Azaz mindent tud, amire egy szűk körű, legfeljebb 4 fős videokonferencia indításához szükség van.

HATÉKONY CSAPATOK SZÁMÁRA

A kompakt kialakítású és szemmagasságban lévő, motorral felszerelt kamerájával rendelkező BCC950 kisebb csapatoknak készült. Az irányítatlan hangszóró és a zajszűrő mikrofon lehetővé teszi, hogy a megbeszélés résztvevői akár 2,4 méter távolságról is jól halljanak és hallhatók legyenek. A BCC950 rendszer privát és otthoni irodákban, illetve korlátozottan magánjellegű terekben történő használatra készült.

A LEGTÖBB VIDEOKONFERENCIA-ALKALMAZÁSSAL KOMPATIBILIS

A BCC950 plug and play USB-kapcsolatot biztosít Windows® rendszerű és Mac® számítógépekhez, és a legtöbb videokonferencia-alkalmazás, például a Skype for Business, a Zoom, a BlueJeans, a Broadsoft, a Cisco Jabber™, a Fuze, a LifeSize Cloud és a Vidyo is használható rajta

LÁSSÁK EGYMÁST

A szemkontaktus elmélyíti a kapcsolatokat, különösen ha új kapcsolatot kell létesítenünk, segítenünk kell egy ügyfelünknek, vagy megosztott csapatokkal kell együttműködnünk. A motorral felszerelt kamerának és az innovatív kialakítású emelőtalpnak köszönhetően a BCC950 segítségével egyszerű és természetes feladat a videokonferenciák lebonyolítása

69 900 Ft
Adatlap
Gyártó:
Logitech
Felbontás:
Full HD / FHD (1920 x 1080)
Képfrissités:
30 fps
Beépített mikrofon:
van
Látószög:
78 °
Fókusz típusa:
automata
Csatolófelület:
USB 2.0
Gyártói cikkszám:
960-000867
Garancia:
24 hónap