Péntektől megszűnik a kínai béta/fejlesztői ROM támogatása MIUI10 kiadásáig

Alig pár órája jelentették be a kínai fórumon és az angol fordítása is megjelent az global fórumon, annak a bejelentésnek, ami a heti kínai frissítésének beszüntetéséről szól.

Kedves MIUI rajongók!

Mivel a MIUI első verziója 2010. augusztus 16-án jelent meg, fejlesztőink folyamatosan javították a MIUI teljesítményét, hogy jobb élményt nyújtsanak a felhasználók számára.

Ahogy a Nike mondja: Soha ne hagyd abba a futást, soha nem hagyjuk abba a legjobb élményt nyújtani a Mi rajongóknak. A MIUI zökkenőmentes fejlesztésének biztosítása érdekében a MIUI 9 kínai fejlesztői ROM 8.4.26-ot az utolsó béta ROM-ot, 2018. április 27-én fogjuk kiadni.

Időközben a rendszer stabilitása és a felhasználói élmény biztosítása érdekében egyes eszközök nem támogatják a MIUI 10 frissítését. Mindazonáltal frissítési módszert biztosítottunk a Mi Rajongók számára, hogy frissítsék a MIUI 9.6 kínai Stabil ROM-ot, amelyet várhatóan júniusban adunk ki. Kiválaszthatod, hogy maradsz az utolsó MIUI 9 kínai fejlesztői ROM-on vagy áttérsz a MIUI 9.6 kínai stabil ROM-ra.

A Béta felhasználók számára, ha fel akarják telepíteni a MIUI 9.6 kínai stabil ROM-ot, ügyeljen a következő pontokra:

1. A ROOT automatikusan bezáródik a Béta ROM-ról a Stabil ROM-ra történő frissítés után. Ha alkalmazásoknak root környezetre van szükségük, kérjük, gondold át kétszer, mielőtt frissítenéd Stable ROM-ra.
2. A Béta ROM-hoz képest a Stabil ROM jobb rendszerstabilitást és MIUI 9 egyedi funkciókat kínál, mint a Smart Assistant.
3. Kérjük, készíts biztonsági másolatot a fontos adatokról, mielőtt a Stabil ROM-ra frissítenéd.
4. Ezúttal az automatikus frissítés le lesz tiltva. A frissítés ellenőrzéséhez lépj a Beállítások > A telefonról > MIUI verzióra.

Részletek a 9.6 kínai stabil ROM-ra valós frissítéshez: http://en.miui.com/thread-2391768-1-1.html

Eszközök, amelyek nem támogatják a MIUI 10-et
Redmi Note 2, Redmi Note 3 Qualcomm, Redmi 3 és Mi Pad 2 (Maradhatsz az utolsó kínai béta romon, vagy frissíthetsz a legújabb MIUI 9.6 kínai stabil romra)

Hogyan tölthetjük le a MIUI 9.6 kínai stabil ROM-ot?
Csak menj a Beállítások > A telefonról > MIUI verzió > Érintsd meg a jobb sarokban a pöttyöt > Frissítés letöltése > Állandó ROM alkalmazása, kérjük kattints ide további információkért.

A felfüggesztési időszakban az alábbi készülékekhez kerülhetnek ki javított verziók:
Mi 5, Mi Note 2, Mi MIX és Redmi Note 5

MIUI csapat

Köszönjük türelmét és megértését.

forrás:helloxiaomi.hu